Styling Oscar Proporties - Bryggeriet

 


Styling - Dreamhouse decoartions - foto Henrik Nero för Alexander White

Förra veckan stylade vi en magiskt fin lägenhet i Oscar Proporties 'Bryggeriet'. Vår samarbetspartner sedan flera år tillbaka, Dennys Home, var med och lånade ut de snyggaste möblerna och inredningsdetaljerna. Vi valde en stil och känsla efter lägenheten, lite industriell modern design, och tog upp det svarta, i de snygga fönsterpartierna, som kontrast.  Kika gärna in mer här.

Bordet med stålunderrede blev supersnyggt tillsammans med de klassiska Y stolarna, här i svart. Den gigantiska tavlan blev som pricken över i;et. Krusen på bordet blev vi extra kära i. 

En arbetskollega till min man är formgivare, Carl Cyrén, och tillverkar de mest magiska skulpturerna i glas, kika in här. Såå snygga. På soffbordet ser ni en vitt, tillsammans med små silvriga ljusstakar från skultuna, och den ruffa statyn i betong, blev de ett fint stilleben.

På hyllorna i köket trängs den snyggaste brödrosten, och detaljer i trä adderar en värme till det strama köket. Silvriga detaljer från georg jensen ger lite lyxig känsla.

Snyggaste golvlampa i industriell stil från Flos, liksom klassiska Snoopy i arbetsrummet. 

Källemofåtöljen i läder och stål blev så snygg på den ruffa mattan i kokos, och älskar stilmixen bredvid stubben i trä. I soffan hittar ni den finaste runda kudden från Caia, där ni oxå hittar tidningshållaren på väggen i arbetsrummet. De mjukaste lädret.

I sovrummet bäddade vi upp med mjuka mintiga linnelakan från Dirty Linen, som oxå har den mjuka pläden. Gillar det coola sängbordet i svart plast.

Stilmix, och älskar när man blandar olika material.  Dennys Home är som en godisbutik för alla som älskar design, och kika gärna in mer hos dem här, de hjälper er såklart och hälsa från oss! 

Önskar er en fortsatt skön påsk, i veckan kör vi måånga stylingar så lär bli full fart.

kram cam


Kommentarer

Populära inlägg