Poolen är klar!


 
 


Jamen vi hann, till vår älskade dotters 5 års kalas - Pool Party! 

... och som det har badats!! varje dag, och som vi älskar vår älskade pool. 29 c håller den, och galet skönt.

Det har varit en resa minsann, ni som hängt med kommer säkert ihåg, kolla här,
 och nu är den klar! 

Känslan när vattnet fylldes upp och vi kunde lossa de balkar som spänt upp poolen, då vi fick äntligen se poolen i sin helhet. Vattnet var djupt turkost och det blir det innan man chockklorerar, för att få rent vattnet, och det är då man sätter igång allt. Sen blir det klarare och klarare.. Det krävs en del, för att få till rätt PH värde, klorhalt, osv.. Mycket mätstickor gick åt. Morgonen efter tassade jag ut och passade på att avnjuta frukosten framför poolen. Sånt himla lugn, och ja, det är ju en lyx utan dess like. 

Sen byggdes pooltaket ihop, oh my, det tog sin tid. Gummilister som skulle kapas, och bultar, plexiskivor.. . Men det var minst sagt värt det, när vi var klara visade kl 22.00, sommarregn och kvällsbad...

Vad har vi nu kvar? jo massor!! soldäcket är inte klart, pooltaket saknar en del gummilister, och sen ska poolhuset byggas så att vi kan låsa in de brummande maskinerna, och plats för dynor osv. 

Men nu är det sommar, och vi har iaf en pool! och kissarna är väldans nyfikna, vi undrar vilken av de tre som trillar i först..

Kram camxx


Kommentarer

Populära inlägg