runt bord i hallen

bildkälla: 1 okänt, 2 sköna hem, 3 tine k home, 4 sköna hem

Welcome home♡

Att ett runt bord i hallen känns sådär extra lyxigt och välkomnande är ingen nyhet. Men nu vill vi få in ett här hemma. Fast en modell mindre, med vår kristallkrona över..som måste flyttas. 

Sen ska det in en smal skänk med lådor, för vi är i stort behov av förvaring. I takt med att barnen växer, växer vi samtidigt ur de utrymmen som finns. Behoven ändras och man inser mer och mer att allt ska ha sin plats för att göra allt lite enklare. För gaah vad man plockar och plockar. Det ska var lätt för alla, stora som små. 

En hall ska vara varm, välkomnande och stilfull, det är det första man möts av och bör spegla ens hem. Men behoven är minst lika viktiga, och här har vi inte behövt tänka på det förrän nu.

Översta bilden står ett runt bord på en rund matta, det bör verkligen undvikas då det blir samma former - runt på runt.. Rund matta, fyrkantigt bord. Runt bord, fyrkantig matta. Men allt är inte skrivit i sten, motsatsen bevisat på översta bilden, himla fint och mycket har att göra med materialet i mattan. Den känns luftig och ljus.

Imorgon racar vi veckans sista dag, ser fram emot att två fina stylade objekt skall läggas ut på hemnet. Spännande. Nu nattinatti. kram camxx

Kommentarer

Tina sa…
Intressant idé! Lite nobel känsla. Själv hade jag varit rädd för att bordet skulle välta i den traffikerade passage som en hall ju är.
Hoppas du visar resultatet i ditt hem!
Tina sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa…
keren gan article ini..kunjungi juga gan http://chaniaj.blogspot.com/

Populära inlägg