happy friday

bild från cox & cox

amen hur söt liten sked...

Igår köpte jag riktig krossad mörk drickchoklad från chokladmässan..i helgen ska gotta i oss. Det är väl ett av de bästa med hösten, de där myset.

 Och nu är det som vackrast, löven i all färgprakt och doften från fallna löv... Har köpt lökar som ska få hoppa i jorden, och vi ska göra höst här i trädgården. Kånka in möbler, tömma växthus och allmänt höststäda.

Önskar er en strålande hösthelg!
kram cam

Kommentarer

Johanna sa…
Supersöta skedar! Var några år sedan jag var på Chokladfestivalen, det tog liksom bort glädjen lite när det var så sinnes med folk. Men det kanske är bättre nu när de har bytt lokal?
Anonym sa…
Så kjempe godt ut og de skjene var utrolig fine:)
Ha en god helg
Klem Merete
dreamhouse sa…
johanna: jag har tyvärr inget att jämföra med, och jag var precis där när de öppnade.. Men lite osexigt med just den gigantiska mässhallen för just chokladmässan kan jag tycka... Trångt mellan gångarna och ingen direkt myskänsla som jag kan förknippa lite... Men choklad är ju choklad oavsett var...;)
kram
Jenny sa…
Ujuj, de var ju hur söta som helst!
Imorgon (läs senare idag) ska jag trängas med alla på Mässorna, för jag tänkte också hinna med båda! Spana in kökstrenderna och mumsa på choklad är mitt mål med dagen :)
Ha en myspysig hösthelg, kram Jenny
Vilka charmanta skedar! :)

Önskar dig en fin lördag!
Kramen
Ina

Populära inlägg