bordsdukning


Nu börjar vi kunna knyta ihop allt, tror jag.. Vet inte riktigt hur vi ska få ut allt med båten bara, men det går nog strålande. Ska fixa en del som återstår till bordsdekorationen och petra håller på som bäst att handla det sista, imorgon em åker vi. Vill inte avslöja för mycket då jag vet att även nära och kära läser här, lite överraskning ska de ju ändå vara. Fin dukning från Tine K Home, sevetterna är verkligen superfina! Nattinatti

Kommentarer

Åh så härligt! Lycka till nu :)
Kram!
Kommer att sända en tanke eller två ut till väderguden! Toppenväder beställt, ha en underbar bröllopshelg...Kram Petronella
Anonym sa…
Lycka till! Hoppas ni får en underbar helg!
Anonym sa…
STORT LYCKA TILL I HELGEN!!!! Hoppas att i får topenväder & en underbar bröllopshelg! STORA KRAMAR!!!
ColonialEast sa…
Är det redan dag?!? Men Grattis och Lycka till!!!!
Anonym sa…
Stort grattis och lycka till helgen! Håller tummarna för vädret men tror att det blir lika fantastiskt med eller utan regn. Själv har jag nästa helg att se fram emot då vi ska förlova oss på vår 10-års dag, wihooo. Hoppas att du kommer att skriva lite om er underbara helg sen, speciellt då jag är gaaaalen i bröllop hi hi.
Stora kramar!
ps. det var föresten jag som mailade dig en lampa från blocket för några veckor sedan, hoppas att du till slut hittade lampan du letade efter :-)
Anonym sa…
Mina varmaste lyckönskningar!
Anonym sa…
LYCKA TILL
Anonym sa…
Tänker på er och håller tummarna för vackert väder! Och blir det regn så känner du väl tid det gamla talesättet som säger att lite regn i brudkronan betyder att man blir rik senare i livet:) (det regnade på oss.. *väntar hoppfullt*..., fast det där med att bli rik är ju så subjektivt. Jag känner mig ganska rik, även om pengarna är slut efter allt husbyggande och trädgårdsfixande...)
kram och ha en underbar bröllopshelg!!!
Eddan sa…
Önskar er LYCKA TILL och hoppas att ni får en riktigt fin helg!
GRATTIS i förskott till den stora händelsen!
/Anette
Mia sa…
Vad härligt det låter med bröllop i skärgården, hoppas ni slipper vind och regn och får en härlig helg!

Kram Mia
Gud så spännande, kommer ihåg hur jag kände det inför mitt bröllop.
Kram Lotta
Useful Art sa…
Ser fram emot och få se lite bilder efteråt sen!
Lycka till med allt, ni kommer få det superbra!!

/Sara

Populära inlägg