torparliv


Som jag sagt tidigare, tänk om man kunde ha en massa härliga hus att inreda i olika stilar, skulle mer än gärna ha ett eget litet torp.. Det är ju så ljuvligt vackert att inreda med lantliga trasmattor, blommiga romantiska tapeter och loppisfyndade små skatter. Ska drömma sött till dessa sommarbilder (från sköna hem). Natti.

Kommentarer

Jag håller med! Vilka underbara bilder. Skulle vilja ha ett torp nu trots att jag bor så gott som på landet :)
Nej, hvor sødt. Helt rigtigt, det kunne være så sjov at have flere steder at indrette på forskellige måder. Måske kunne have mange små sommerhuse (torpar?).
Hav en skøn dag!
Anonym sa…
Ja det var verkligen bilder att drömma till :D
Anonym sa…
Ja, man skulle onekligen behöva flera kryp in, så man kunde plocka det bästa av allt. Fantastiska bilder från Sköna Hem. Det är ngt visst med den där ljusgråa färgen på panelen och de gammaldags tapeterna. Ljuvligt!
Tack för en trevlig blogg!
Man får känslan av leeeedigt och sommarlov av dom bilderna, härligt!!
Trevlig helg!
~Anki~
Anonym sa…
Vilka fantastiska bilder!
Åh vilka mysiga bilder! :)

ha det bra!
Les Cotrions sa…
Hi! What a beautiful blog! I'm Italian and I really love your nordic atmospheres! May be because my husband is norwegian???
Can I link to your blog??
Have a nice week end!
Ciao

Vale
oj vilket ögongodis... jättesöta bilder..
mvh Linda
Anonym sa…
Kolla in min blogg, jag har den ultimata sommarbloggstävlingen!! alla som är ute efter en sommar härlig header. kolla in! tävlingen avslutas imorgon kl 18.00!! missa inte denna bloggen. det är nog en av den bästa bloggen jag har gjort!
Anonym sa…
Håller absolut med! skulle verkligen vilja ha några hus med olika snygga inredningsstilar i varje. skulle vara toppen! men får nog drömma ett bra tag till!!
Anonym sa…
Åh vilka härliga bilder!
Jag håller med dig!
Min högsta önskan är att ha ett sommarställe vid havet, att kunna inreda helt i marin stil. Tänk att få jobba med hus o trädgård på heltid.... längtar till semestern nu..! :o)

Kram Mia
Bitte sa…
Visst är det så , att man älskar olika stilar. Jag har faktiskt turen att ha ett litet torp, med sovloft och järnspisel, och visst är det underbart. Men hallå ditt hus slår ju alla rekord, så snyggt det är.
Hej så länge /Bitte

Populära inlägg