måla golv


Nu är det full fart ute vid huset. Elektrikern monterar de sista kontakterna, sätter upp utomhus eluttag etc. Rörmokararen kopplar in det sista. Idag installerar telia telefon. Snickaren sätter klart lister på övervåningen så att vi kan måla golven i helgen - vita som ovan bild. (känns helt overkligt om de hinns bli målade). Ikväll skall det tapetseras i vår 'walk in closet' - heltäckningsmattan ligger redan! Ja minsann på måndag är det besiktning. Det kommer vara saker kvar, bl a vår klädkammare under trappen på nedervåningen och småfix. Innan vi flyttar in skall även golven lutas/oljas på nedervåningen och det tar typ 5 dar. Men åh vad vi hoppas innerligt att den här resan snart är över...

Kommentarer

anette sa…
Så härligt att det äntligen är på gång med inflytt för er. Hur som helst kommer det bli ett mycket vackert hus! Trevlig helg!
Anonym sa…
Nu är Ni nära, riktigt nära! Hoppas att allt flyter på nu i helgen - och att vi snart får frossa i husbilder :-) Ha en trevlig och produktiv helg!
Anonym sa…
Men åååh.. snaaart!! Som ni har väntat och längtat!!
Den där badrumssneakpeeken gav mersmak... ;)
Anonym sa…
Åh vad roligt att ni nu äntligen nästan...är där!
Kommer att bli helt magiskt första kvällen i nya huset!
Ha en toppen helg!
/Sofia
Tänk vad nära det är nu... Jag håller verkligen tummarna för att så mycket som bara möjligt hinns klart tills på måndag!!!

Ha en riktigt bra helg!
Kramar från Jenny
Unknown sa…
Nu är det nära ... Underbart! Och underbar är också sovrumsbilden du visar.
/B
www.lyckligagatans.blogg.se
Miss Marie sa…
vad härligt att ni är så nära ert drömmål! otroligt vackert golv på bilden, så hoppas ert blir minst lika fint! lycka till och ha en fin helg!
☆Therese sa…
Ååå så spennende!!!!!
Krysser fingre og tær for dere.
(soveromsbildet du har satt inn er nydelig - malte gulv er herlig. Har malt gulvet på soverommet vi også :-))
God helg
Mamma Mia sa…
Åh vilken pirrig känsla jag får när du berättar om hur nära det är till inflytt. Ja, det är en lång resa som nu snart äntligen är i hamn. Mycket vackert vitt golv, för övrigt!!
oh vad intressant det är och följa er byggresa, lycka till ida dårå med alla hantverkaree, man vet aldrig riktigt med dom...kram lotten
Så härligt att det äääntligen börjar nå sitt mål!
Så spända och förväntasfulla ni måste vara nu :)
Underbart!
Kram.
Milla sa…
Hej - jag har följt din blogg ett tag utan att ge mig till känna tror jag, men det är nog mest för jag känner mig helt andlös över vilket projekt det verkar vara att bygga ett hus! Men ÅH det ser ju ut som att ni kommer bli SÅ rikligt belönade med ett fantastiskt fint hus, och med alla dessa fantastiskt fina bilder hos dig så är jag helt övertygad om att allt kommer att bli så fint!
Ha en spännande helg!
Annika sa…
Så vackert det kommer att bli med era golv! Ser framemot massor med bilder! Trevlig helg!
Vilket hus, wow!
Måste kika runt lite här. Ha de gott, trevlig helg / Jennie
Pernilla sa…
Och det hoppas jag med! Stor kram, vilken spännande helg! Det är då f a n att det skulle ta honom så lång tid att vakna... Men nu SNART!!!
Engsroom sa…
Å vad härligt att det snart börjar bli klart!
Ha en bra helg!
Ella
Tiril sa…
Så riktig innbydene ut vakkert gulv,delikat seng. ha en herlig weekend
White Season sa…
Så himla kul, nu är det bara finliret...Jag vet själv hur jobbigt det är in i det sista. Vi gjorde samma resa själva med små barn...men sen är det klart :-) Trevlig helg, och det är jätte kul att titta in här. Malin
Åhh tenk nå er det like før,lykke til, det kommer til å bli et vakkert hus. Her er jeg akkurat ferdig med den lille prinsessen sitt rom, slikt tar tid, med tapet, maling, puter, blonder og alt som hører til. Nå skal jeg kun nyte livet og bare se på malingsspannene!!! ,o))
Hilsen fra Lisbeth
Hello, I have just found your blog through All Things Bright and Beautiful and must say I think it's wonderful! I am about to feature a photo that you have as I love it. Hope you don't mind, but I have sourced it back to you. I will be back often to say hello!
Anonym sa…
Nu har jag läst din blogg under några veckor. Är hänförd och stor beundrare av ert projekt. Vackert hus och många underbara bilder som triggar till inspiration. Lycka till!
Anonym sa…
Åh, hoppas nu det sista flyter på som det ska!! Så underbart den dagen ni flyttar in! Ska bli spännande att följa er på den resan med! /Terese
dreamhouse sa…
alla: tack snälla för era hurrarop! massa kram, get back soon..xx
Anonym sa…
Vilket underbart sovrum och va kul att ni har flyttat in! Jag hoppas på massor av bilder i framtiden från det fina huset. :-)
Anonym sa…
Hej! Jättesnyggt golv! Jag undrar var det är köpt och vad det kostade. Tack på förhand!

Populära inlägg