nu börjar det!


bild lånat från elinedalsbil.se
shit. nu ringde 'markjanne', nästa fredag börjar de att gräva i vår fina tomt!! herregud allt känns otroligt overkligt nu när det verkligen sätts igång.. på riktigt!! de kör ut allt på torsdagen och på fredag ryker träden, lilla huset och på måndag spränger de! vi måste ut nu på måndag och själva ta ner alla småträd, vi ska spara alla fina gamla handblåsta fönster på den lilla stugan som skall rivas (ska göra ett litet växthus), köra bort sly etc. vi har verkligen att göra nästa vecka.. måste även ta massa bilder på den nuvarande tomten, måste ju ha 'före' och 'efter' bilder. pirrar lite i magen.

Kommentarer

Gunhild sa…
Så gøy at dere skal i gang nå. Jeg følger med på prosessen deres. Det er så gøy med all inspirasjonen du gir oss.Og i dag gjode du meg oppmerksom på den nye Ikea katalogen. Den er ikke presentert på den norske nettsiden enda.
Spännande! Kommer att kika in här lite då och då för att se ert livs projekt ta form!
Lycka till!
Mrs M sa…
Men GRATTIS! Så himla kul att det äntligen sätter igång handgripligen :D!
För oss har det varit så med hantverkare att först händer det inget, sedan ingenting och till slut ringer de en halvtimme innan (gärna 6.15) och frågar om de kan komma och gräva upp hela tomten... lite heaven and hell, med andra ord!
Har du lämnat Dalarna eller blir det auktion i Östtjärna?
Petra sa…
Tjoho! Vad spännande! Vi hörs imorgon. kram söta
dreamhouse sa…
gunhild: tack för din snälla rara hälsning!! kan du gå in på den svenska och kolla?
kram

granne med selma: ja tack det kan behövas! tusen tack för din support!

mimmi: haha.. ja vi får väl se när det väl startar. har hört en hel del skräckhistorien så är mentalt förberedd! tack gullis! natti

spets och snor: nejdå vi är kvar. imorn blir det auktion i björbo, är så nära när vi befinner oss i nås. så ev blir det östtjärna på lördag, ser du någon blond tjej som bjuder på byråer och klädskåp med 1,95 lång kille så är det vi;) om du tänkte åka dit!
kramkram

petra: ja galet! nattinatti sötnos
Vill tipsa om en till auktion i Falun på söndag. De lägger ut alla objekt på nätet. Perfekt att kolla hemma. De har en hel del byråer såg jag... www.falustadsauktion.com
Anonym sa…
Åh, grattis, det er nå det gøye begynner, synd jeg ikke hadde blogg, når vi bygget, men når jeg tenker meg om hadde vi knapt tid til å puste, da vi gjorde alt selv, så kanskje det var like greit!
Nå gleder vi oss til fortsettelsen;)
Lykke til!
Handplockat sa…
förstår om det pirrar i magen

ha en go fredag
Å SÅ GØY!! Kjempemoro at dere endelig kommer i gang :) Dette har dere jo ventet en stund på og jeg må si at jeg har vært ganske så ivrig selv etter å se hvordan det vil gå. Lykke til, og håper at alle håndverkere kommer i tide og gjør akkurat det de skal gjøre! Krysser alle fingre og tær, hehe..
Ha en fin helg! Aina
dreamhouse sa…
spets och snor: tusen tack raris! får se om vi hinner förbi innan vi far hem.. kram

handplockat: ja hoho.. desamma och hoppas du får en mysig skön helg!

aina: ja tack gullis det kan verkligen behövas, piskan skall vina när det gäller alla hantverkare!

mia: ja hua..xx

Populära inlägg