söndag 11 september 2016

Svart på Svartensgatan - Fritz Hanzen

 
 
styling: Dreamhouse decorations för Alexander White, Foto: Henrik Nero


Sköna Söndag! 

Igår världens härligaste sommardag, och idag vaknar man upp med lite mer höst ute.. Just nu känns båda lika härligt. Vi har tänkt brasa och sitter här med kaffekoppen.. 

Nu kommer jag spotta ut fina bilder på alla ljuvliga hem vi fick äran att styla med förra veckan.. Det är så galet roligt när allt kommer i print. Och älskar blandningen av olika stilar, för det är så vi tänker, alla uppdrag är unika, och har olika styrkor och svagheter som måste lyftas upp. Ibland är det sekelskifte, funkis, nyproduktion.. älskar att vi kan inreda i olika stilar. Det är nog en av våra styrkor. Vi älskar inredning. Kika gärna in på vår hemsida, här.

I ovan lägenhet, en pärla vid Mosebacke, ville vi skapa en klassisk cool stil. Det blev så himla fint med mattan i silke från Sweef, och den galet fina tavlan från Lumas. Att hitta matchande blommor till inredningen är oxå något vi jobbar med massor, allt är genomtänkt, Och här lyfte verkligen de dova mustiga hortensiorna tavlan och mattan. Och Fritz Hanzens klassiska Egget, wow. Kika gärna in mer här

Och ni följer väl oss på instagram @dreamhousedecorations, och gärna via facebook här, då blir jag så himla lycklig...

Njut av söndagen, kram camxx

Inga kommentarer: