onsdag 30 september 2015

LUMAS & styling på Bergsundsgatan

styling: Dreamhousedecorations   foto: grymma Erik Olsson Fotografer

Nu är den ute till försäljning, den här supercoola lägenheten på Bergsgatan!

 Då väggen är råspacklad satte den verkligen känslan från början. Vi valde en lite skön ala 'bohochic stil'... och vi fick dessutom invigda vår nya chesterfield soffa, som vi faktiskt fått från våra lagerkillar på vårt nya lager, hur fin?!

Sen det som vi älskar mest, de galet snygga tavlorna från galleri LUMAS Stockholm. Fotokonst är otroligt fint och kan verkligen sätta känslan i ett hem. Kika gärna in mer på Lumas.

För mer bilder och info om lägenheten, kolla här.

Ny vecka och nu har vi flyttat vårt lager!! oh my, är helt slut och hela kroppen värker.. men sååå skönt! tänk egen lastkaj, lagerkillar som hjälper till och bär, varm och härligt. Imorgon åker vi till sopptippen och sen är det uppackning som står på schemat. 

Fin kväll kära ni.
kram camxx3 kommentarer:

Anonym sa...

Sopptippen 😂😂😂😂

Vad härligt det vore om det kom bilder från några levande hem någon dag och inte bara de här tillrättalagda dekorerade kataloghemmen.., vi lever ju inte så ändå någon av oss...

dreamhouse sa...

;) jamen menade ju återvinningen..haha..

jo absolut, fast kanske inte lika inspirerande;) vill ju kunna inspirerar.. Men lite före och efterbilder kan ja absolut bjuda på-- Och en skön vardag hemma hos mig;)

Fin dag!
xx

Picnic Benches sa...

Beautiful photos! Yes it's true. Photo art is incredibly nice and can really bring the feeling of home. Absolutely! Thanks for sharing!