måndag 31 augusti 2015

altanen, verandan, terassen, balkongen - bästa platsen

 
vår altan

jamen kärt namn..


Den här sommaren har vi spenderat lite mer tid hemma i huset än beräknat, först lite stressande, att allt inte blev som vi tänkt.. Men sen.. sen kom lugnet.. och vi tog dagen som den kom. Som vi alla fått över oss har inte vädret varit med oss under sommaren, men vi har ändå levt ute. Bara varit.

Som jag älskar vår altan. Vi har ätit frukost, middagar, luncher, fikat, myst, läst böcker, druckit kaffe, tagit drinken, ett glas vin... har i princip bott här, när vi vart hemma i huset då. Har skapat olika sk rum. Här kan man flytta runt efter sol, väder, eller behag. En del med tak, en del med markis. Trots sommarregn, eller mullrande åska, soliga eller svala dagar. Katterna liksom vi älskar det lika mycket som vi, myser i korgstolen, hänger i hänggungan, eller raklång på golvet.

 Och balkongen med det gigantiska parasollet, här har vi oxå älskat att hänga. 

Kom ihåg, nu när det blir lite svalarna och hösten nalkas, fram med fårskinnen, varma plädar och fyll krukorna med varma musiga färgsprakande blommor. Fortsätt att nyttja era uteplatser.

De här platserna har jag nog instagrammat som flitigast, och ni som vill hänga med mig lite oftare än här, följ gärna @dreamhousecammy. Mycket av mina jobb, vardag, familj, liv, inspiration, små snapshots helt enkelt. 

Nattinatti. kram camxx

2 kommentarer:

Jessica sa...

Very nice pictures. The rattan furniture invite you to linger outdoors. It all fits together so nicely. I would also like to sit now. :)

Uouo Uo sa...thank you

سعودي اوتو