tisdag 26 maj 2015

vacation mood

bildkälla: Anthropologie


 Jamen snart.. det är ju inte många veckor kvar.. Pga datakrascher, stukad höger hand etc har jag legat efter med mycket jobb och pappersarbeten. Nu är det levererat och klart. Har en walk in closet som jag ska se om det hinns med innan semestern, men annars ska jag dyka ner i det nya faktureringssystemet.. och såklart fortsätta med stylinguppdrag.

Så lite lugn kväll önskar jag er!
kram cam
3 kommentarer:

Mathilda sa...

Hej!
Vi ska flytta i helgen och kommer få både uteplats och balkong, så det set (bord & stolar) vi haft innan hamnar på uteplatsen men jag vet inte riktigt vad vi ska ha på balkongen. Du har visat så fina stylingjobb, kanske kan du sätta ihop lite balkongtips och inspiration?
Jag skulle gärna vilja ha en soffa eller mysiga loungemöbler på balkongen (tänker mig att vi sitter i kvällssolen och tar ett glas vin där eller läser en bok). Jag var sugen på IKEAs soffa Nipprig men den tog ju tyvärr slut på en gång och nu sitter jag fast lite.
Tack på förhand!
Mathilda

Finaste mattan sa...

Kram tillbaka, vad gillar du det nya Paisleymönster vi visar?

: )

dreamhouse sa...

Mathilda: Jamen absolut - ska visa lite bilder med fina loungemöbler i konstrottning från vår balkong. Bra idé! kommer inom kort då;) Trevlig helg! kram camxx