måndag 1 juli 2013

nytt balkongräcke..?


Vi är lite inne på att byta vårt balkongräcke till något sådant här istället..

Det korsstaket som vi har nu är allt annat än barnsäkert, alternativt nåt plexiglas som skydd, vilket inte känns aktuellt..Sen fnular vi på att ev bygga ut taket över balkongen så att man kan inreda lite mer utan att behöva släpa allt in och ut..Ger både skugga och regnskydd. 

Men, tar taket för mycket ljus? Just nu badar övervåningen i ljus, så tänker att det kanske inte tar så mycket ljus ändå..Har ni någon erfarenhet?

Yes, inget som kommer ske i skrivande stund, men dream on..

Första juli idag!..och semester för många, hoppas ni har det härligt. I veckan bär det iväg till dalom, ska bli galet skönt, och vet..där rinner allt av en..

kram cam

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott rekkverk
Klem Merete

7th-heaven sa...

Hei:)
Vi har akkurat bygget på huset vårt, og vi har akkurat et slikt tak og et slikt rekkverk som du viser på bildet her. Det er kjempebra, og vi er sååå fornøyde!!
Kan absolutt anbefales. NOE lys vil det ta.. men det kommer jo litt an på hvordan takvinkelen dere velger. Vi valgte en ganske "slak" takvinkel, som igjen ikke stenger for for mye lys.
Jeg har bilder på bloggen min tror jeg, hvis du vil se. Hvis ikke, så kan jeg ta det imorgen, og legge det ut så kan du titte innom da? :)

Klemmer fra Line

dreamhouse sa...

line: tusen tack för input! ska genast kolla in! kramkram camxx