dress me up


Hittade ovan inspirationsbild inne hos fina Anine, källa saknas. Enkelt men gillar massor. Japp, vi går just nu igenom hela huset känns det som, alá " gör om - gör rätt". I samband med tvättstugan bygger vi även låd- och hyllsystem för min lilla walk-in-closet (ja visst e det tur att mannen numera är finsnickare). Sen kanske det blir ordning på klädvården här hemma mamma! Hoppas ni haft en finfin dag. Jag och minsta sessan har myst med en fin kär vän och hennes lilla prinsessa. Nu, seeeen middag. xx

Kommentarer

Anonym sa…
Titta här: http://moth-design.blogspot.com/2011/01/around-house.html

Kram Linda
Härligt med ordning och reda. Vårt dressingroom är det bästa som hänt mig... nästan ;-)
Ni har ett JÄTTEvackert hus och din blogg har jag följt sen starten.
Kram, J
dreamhouse sa…
tusen tack gulliga linda för länkningen!!! kramar

J, söta söta du, vad glad jag blir, och så kul med att du följt med så länge! kramar
Annelie sa…
Åh, vilken trevlig klädkammare! En annan av mina favoriter är den som finns med i första Sex and the City filmen den som mr Big byggt åt Carrie. Vore en dröm att skaffa sig en sådan en dag.

Har följt din blogg länge och tycker att den är jättefin :) och har sett att du har god smak. Därför tänkte jag höra om du har lust att kika in på min hemsida millefeuille.se (hemsidan är egentillverkad och bilderna är ej så proffsiga som de kunde vara men man ser i varje fall lite på den) och säga vad du tycker om de sängkläder jag säljer i mitt företag.

Vänliga hälsningar
Annelie
dreamhouse sa…
annelie: vad kul! åååh ser superfina ut, som du vet älskar jag sängkläder. Mejla mig gärna! kramar

Populära inlägg