torsdag 27 oktober 2011

nedräkning


gosiga rockar..

underbar liten fåtölj

söta sockor för klapparna

P:Js
Ojoj vad dagarna rusar, om mindre än två månader är det julafton. Om ca 4 veckor 1:a advent och däremellan fyller stora sessan 2 år och vi ska ha namngivning för minsta sessan. Är på jakt efter gosiga små badrockar till tjejerna och ovan är ju hur härliga som helst, med namnet broderat på t o m. Man kanske ska passa på att beställa lite julklappar från pottery barn när de numera skeppar till swedala, är det någon som testat?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Nu går vi äntligen mot jul! Längtar du lika mycket som jag? Du är då varmt välkommen att besöka min julblogg :) Mvh Lisa http://lisasvinterland.blogspot.com

BBQ VILLAGE sa...

Såg också att de hade börjat skeppa hit men jag har inte testat att beställa från dem. Däremot funkar det suveränt från andra netbutiker i USA så jag tvivlar inte på att det ska gå bra. .....och ja tiden kommer bara att rusa nu de här veckorna innan jul, man får stanna upp och försöka njuta lite ibland också.

Kram F

Maria sa...

Jag har handlat från dem, superfina varor och det funkar finfint!

lifestyle by moi sa...

Har beställt en del från USA, tänk bara på att det tillkommer skatt när man hämtar ut varorna. Tack för en fin blogg!

Anonym sa...

Hej,

Var på väg att beställa några korgar från PB häromdagen, men då visade det sig att frakten för de tre korgarna (pris ca 750 kr totalt) gick på över 1400 kr! Av någon anledning lägger PB på även moms och tull, så man kan inte ens hoppas på att paketet smiter förbi tullen utan avgift... (som ju faktiskt sker ganska ofta när man beställer från USA).

dreamhouse sa...

tusen tack för era tips, hmmm ja det lät ju rätt saftigt! kramkram

Magda sa...

Lovely photos! Greetings