veckan i bilderHoppas ni haft en bra vecka alla fina därute. Jag har haft en risig en men kikar in för en uppdatering. Vår har blivit sommar känns det som, helt underbart ljuvligt! De små miniplantorna som jag fått av kära grannen växer och gror, om några veckor får de flytta ut i lilla växthuset. Tomatplantorna ska tydligen gro i höga smala krukor (som t ex pioner växer i), men finns inte att köpa någonstans?! fick tips om mjölk och petflaskor, så fick det bli.

Har rivit ut alla små bebiskläder från lilla sessans första år. Nu ska de sorteras och fixas i ordning för lilla nummer två. Känns helt galet när man ser de små små små minikläderna, har hon fått plats här i??! har de krympt i tvätten månne??? Ska vi få en till liten en som ska få bära dessa små söta plagg.. Ja har inte fattat det än tror jag. Men är inne i en riktig 'boa-känsla' just nu.

Kära mannen har försökt att hitta tid att bygga sandlådan men ser ut att i helgen blir den klar iaf! Lilla skruttan älskar sandlådor så längtar tills vi kan fylla den. Men först markduk och sen måste den oljas in ordentligt, vilket är en torktid på 8h, sånt har jag svårt för. Vill ha klart nu. Önskar er en fin lördag! Ligger och vilar, lyssnar på knattetimman, en riktig mamma e jag. Kram xx.

Kommentarer

Marita sa…
Grattis! Vad roligt men en liten till, tycker inte det var så länge sedan du fick din lilla tjej...tiden går verkligen fort!
Visst är det helt värdelöst med torktider...när man har målat eller oljat in något vill man ju kunna använda direkt! suck!
Jag har en utlottning hos mig, kika gärna in!
kram , Marita
Bra ide med mjölkförpackningar- man tager vad man haver! Kram Johanna
Agnes sa…
Hur lyckas man hålla kryddväxter vid liv (inomhus)? Mina lyckas alltid dö... antingen har jag helt fel jord, för liten kruka, för mycket/lite vatten, för mycket/lite sol.... vad är haken? :) Dina såg ut att må bra!
dreamhouse sa…
agnes: dessa är fröer som har fått gro upp och skall planteras i större och få växa i växthus. Örter och kryddor man köper i mataffär är inte drivna för att bli större. Satsa på att köpa i din trädgårdshandlare, plantera i större krukor eller i landet så ska du se att de överlever.
lycka till!
xx
Hej,

Vilken fin och inspirerande blogg du har! Har en lite fråga angående fåtöljen på bilden med massvis av kläder. Vart kommer den ifrån? Tack på förhand!
dreamhouse sa…
hejhej, du hittar den hos zandvoort i nacka! må gott och tack rara
Anonym sa…
Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.
Cheap Flights to Adelaide
Flights to Adelaide
Adelaide Flights
Veer sa…
I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
Wonderful post, really great tips and advice.
Cheap Flights to Entebbe
< Flights to Entebbe
< Entebbe Flights

Populära inlägg