fredag 8 april 2011

TÄVLING - Beach House Baby
godmorgon soliga fredag! vi välkomnar helgen med en liten tävling från Beach House nya Baby kollektion. Som ni vet brinner jag för härliga sängkläder, finns inget bättre. En favorit är helt klart Beach Houses ljuvliga, i de mjukaste jersey, som att sova i din favvo t-shirt. Har ju tidigare kunnat erbjuda en tävling för oss lite äldre, men nu är det dags för de små att få uppleva den mjuka underbara känslan. Och vad kan inte vara bättre material mot den mjuka bebishuden.
Nu kan ni vinna ett barn-set för spjälsäng (påsklakan, underlakan och örngott), ni väljer själv vilken färg ni önskar. Mejla mig på info@dreamhouse.se och motivera kort varför just ni ska få ett set. Tävlingen pågår t o m tisdag den 12/4 2011. Beslut kan ej överklagas. Lycka till och önskar er en härlig helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Till helgen ska lillan sova borta för första gången.
Vore inte dumt att bädda ner henne i detta lovely bäddset när hon kommer hem.
MVH/ Alex och Samantha

Anonym sa...

Efter två barn och ett tredje på väg, kanske det vore gosigt för det lilla nya tillskottet att få NYA fräscha lakan i sin lilla bädd....
//Cattis

Anonym sa...

Nu har vi börjat med att fixa i vår son Theos rum, och det vore väldigt mysigt och fräscht att få bädda med nya underbara lakan som skulle passa utmärkt i hans nya rum..
Mvh Stina

sigfridpettersen63 sa...

Dette hadde vært perfekt til barnebarnet mitt, Isak!