onsdag 2 februari 2011

en försmak


vår hos tine k home.dk
Har ni hört att fåglarna börjat kvittra, solen värmer och här och var kan man t o m skymta gräs och bar backe..Som jag njuter känner jag, i heeela kroppen! Visst kommer det att komma bakslag med det e ljuvligt. Nu har vi beställt tapet till sovrummet, jihiiii! Snart ska ni få se! Blev lite annat då vi gick tillbaka till vad vi tänkt från början. Önskar er en fin dag. xx

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en bra dag du också! Spännande tider med husbygge och allt sånt!

Anonym sa...

Åh vad det är härligt, här nere i Småland droppar det o kvittras för fullt idag! Ljuvligt!! Vad spännande att få se vad det blev för tapet, behöver inspiration till mitt egna sovrum! En liten fråga; jobbar du fortfarande som agent för Tine K? Är du mammaledig fortfarande?
Ha en fin dag!
Kram Anna

Mia sa...

vAD SPÄNNANDE !!

Härligt med vårkänslor, nu spritter det i hela kroppen.

Kram Mia turagarden.blogspot.com

dreamhouse sa...

anna: nej jag lämnade det då det blev för mycket samtidigt som jag var mammaledig, vilket jag fortfarande är och kommer vara ett bra tag framöver. Härligt att kunna prioritera barnen medan de e små, den här tiden kommer aldrig tillbaka!

härligt att ni börjar få vår även i småland! kram camilla

Jenny sa...

Härligt med vårkänslor! Och kul med tapeter, jag har varit och kikat idag, letar efter en fondvägg till hallen... Spännande det ska bli och se resultatet senare :)
Ha en bra dag du med, kram Jenny

Hemma hos oss sa...

Nu vill jag ju veta vad det är för tapet, det finns ju så mkt att välja mellan!! Du visar så mkt fina inspirationsbilder men jag vill gärna ser mer utav ditt hem, nyfiken som man är! =)

Sofia på Me and my home sa...

Låter spännande!
Här glimtade solen igenom en 15 minuter i eftermiddag - lycka under en annars grå dag!
Kram Sofia

Bruno och Mig sa...

Vacker bild!

Här i Dalarna ligger snön vit och tung. Men visst kvittrar fåglarna och dagarna blir längre. Härligt! Nu går vi mot ljusare tider.

Line fra huset på landet sa...

Skjønt bilde av det lille kjøkkenet herunder:)
Herlig.
Så spennende med ny tapet! Gleder meg til å se.
..og JA...jeg kjenner at det begynner å nærme seg vår. Det drypper fra taket, solen varmer i nakken...og desverre er det slaps og stygt på veiene når jeg kjører. Men det er heelt ok..bare påskestemningen vedvarer:o)
..men nå tror jeg nok det kommer til å snø både en og to ganger til før det virkelig begynner å smelte mot vår. Desverre. MEN..vi kan jo glede oss over sola når den først er her!

Ha en god helg:)
Klemmer fra Line

Anonym sa...

Alltså, det här kommer bli fint :-)

Skärgårdsmöbeln sa...

Superfin bild!