su casa


danska rice glas & porslin
÷
supersöta små tryffelformar


Ska bli galet skönt med helg! har varit en jobbig vecka. Vita flingor dansar ner utanför fönstret och det är riktigt kallt här idag. Kissarna får hålla sig inne. Ska städa och fixa hela dagen, fylla hemmet med doftande hyacinter och stoppa mossa i adventsljusstaken. Vill tipsa om en av mina annonsörer, butiken SU CASA. En superfin inredningsbutik som ni hittar ute på värmdö, finns även som webshop. Fullproppad med saker från danska rice, house doctor, oliver furniture, voluspa, nordic ware och mycket mer. Ägaren är amerikanska (vilket ger uttryck i hela butiken) och har verkligen lyckats skapa en personlig butik med sin egen touch. Kika gärna in här , och kanske har ni vägarna förbi någon dag. Önskar er en fin helg med mycket mys! xx

Kommentarer

Ingun sa…
God helg og advent;-))
Tina sa…
Hej, fin butik det där...
kram Tina
Great post, thanks for sharing "su casa"
Saludos.
Hej Camilla!
Fint inlägg! Många vackra saker verkar den butiken ha! Vi har just återvänt till ett snöigt Skåneland efter några härliga veckor i södra Sydafrika. Där finns det fantastiska inredningsbutiker! Två vackra kuddar lyckades jag få med hem i väskan och lite annat smått och gott!
Lille sonen undrar varför han måste ha så mkt kläder på sig igen!
Bara vänja sig!
Ha en toppen skön helg!
Kram från Anna T
Underbara formar :)


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

hos mig
VÄLKOMMEN att vara med..
Håkan
Anci sa…
Då kanske jag hälsar på där :) Dina bilder i förra inlägget ger mig mycket.

Kram
Anci
Anonym sa…
Stort tack för tipset om Su Casa! Jag hittade en spegel där från House Doctor, som jag har letat efter länge. Tack även för en mkt trevlig och inspirerande blogg!

Hälsningar
Anna

Populära inlägg