njuter...


Vad bra vi har det! Våra fina vänner med hundvalp är på besök och just nu frossar vi i kantareller, tre dagar i rad, mums. Har loppisfyndat lite, ni ska få se fort sladden till kameran kommer fram. Idag har vi varit en sväng på auktion men blev inte långvariga, ibland är det så mkt trams innan det man verkligen vill ha kommer fram. En skön semesterkänsla har infunnit sig på riktigt, och vill bara stanna här...Men långväga besök väntas så imorgon bär det iväg hem igen. Ovan inspirerande rustikt och somrigt kök, känns lite franskt/italienskt. like. Må gott fina ni. xx

Kommentarer

the kitchen is so comfortable and beautiful! ...i like this blog, very inspiring.
Marianne sa…
Heldige du, med kantareller i 3 dage. Det er ikke hvert år vi finder kantareller i Danmark og lige nu er det vist for varmt og for tørt.
Hilsen Marianne
me and alice sa…
Hej Camilla!
Vad härligt ni verkar ha det!!! Skulle också ha varit ute o plockat kantareller, men har inte hunnit ännu... Fast vi hade tur ... Svärmor kom med ett helt lass med kantareller, snäll som hon är!!
Vilken läcker glad-plansch din man fyndade!!!
Har inte fått tiden att räcka till för att åka på auktionerna... Enligt en vän var det inget speciellt i dag heller så vi struntade i det. I morgon har jag lovat barnen en heldag och göra något som dom vill. När ska ni åka hem? Vilken tid tror ni att ni är i närheten av Borlänge??
Kanske hinner vi ses. Kollar kommentarerna i morgon bitti innan vi sticker...
hoppasvisessnartpånågotsättkram!
me and alice sa…
Hej vännen!
Jag antar att ni är hemma i Stockholm nu igen!!
Kom ihåg att jag glömde svara dig angående korgsoffan, men den såldes direkt då jag visade den på bloggen...
Hoppas vi hinner ses snart på något sätt. Vi ska till Stockholm nu i början av Aug. Kanske en fika? Alice ska dansa hela dagarna och jag behöver något att göra mellan shoppingen...*fniss*
Mailar dig sedan!
Kram Susanne
Anna sa…
Hei.
Skal en tur til Österlen selv. Har du et overnattingssted å annbefale?
Anna

Populära inlägg