landat


skogens guld.


loppisfynd. foto camilladreamhouse
Framme! pustar ut och känner in.. gah nu börjar semestern på riktigt. Har varit här i dalarna sedan barnsben, det är mitt smultronställe och andningshål. Vi slängde på oss stövlarna och med korgen på armen begav vi oss till vårt kantarellställe, inom de låga murarna som omgärdar gården. Som gult guld lös det så vackert, galet många. Fyllde halva korgen i ett nafs och har nu avnjutit gräddstuvade kantareller och ett gott rött vin. Livet är härligt. Min käre man skulle ner och köpa gröt som vi glömt till lilla sessan, vips via en loppis kom han hem med den här härligheten, en tavla som gör en lycklig, solrosen. Och hör här, 25 pix! visst e den fin?! Imorgon blir det auktion och återkommer med förhoppningsvis fler ljuvliga fynd. Önskar er en härlig kväll. xx

Kommentarer

Lilla Blanka sa…
Hej sötis!

Jösses vad gott med kantareller!!! Måste ge mig ut på en runda o leta/plocka i morron =)

Din tallrik hos Mandelmanns såg enormt god ut också! (fattar inte varför jag är så matsugen när jag just ätit grillspett på verandan, hihi...)

Kraaaam
Mia
Livsnjutaren sa…
Oj är det redan dax för skogens guld. Härligt,undrans om man hinner ut i år. För 2 år sedan plockade jag 15 liter gula kantareller och ca 35 liter trattisar. gissa om vi var nöjda;)
Kantareller som är så gott. Dags att ge sig ut i skogen nu då :-)
/Frida
Träffade grannen idag som också varit ute i skogen och plockat kantareller. Det vankades smörstekta godingar på smörgås ikväll fick jag veta!

Kramiz aka
Ååååå vad gott, jag längtar efter att gå ut i skogen och plocka svamp. Så det är väl bara att ta på sig stövlar och ge sig ut...

Mvh
Linda
Finns det redan kantareller! Jag undrar vem som gjort de gröna vackra krukorna?
dreamhouse sa…
de vackra krukorna är från marias syster Tina Hellman, sturehofs krukmakeri. Tack alla för söta hälsningar! Ut och kika i skogen vettja, finns ju inget bättre! kramar!!!

Populära inlägg