Tävla & Vinn Philips Speed


3:e advent och dags för en ny tävling till er läsare. En perfekt klapp till dig eller din pojkvän, man, vän, pappa, farfar, morfar. OBS - glöm ej skriva din mejladress, tävlingen pågår fram till den 14 december 2009. - dvs även hela dagen idag!! Lycka till och glad Lucia till er alla!!!
TÄVLINGEN AVSLUTAD - Grattis Lisa!

Kommentarer

mrs Spruce sa…
Finast klappen var en guidebok över Rom och i boken låg två flygbiljetter. Då hade vi träffats bara i fyra veckor och jag tyckte han verkade lite smått galen men nu har vi varit ihop i snart sex år och jag blir bara mer kär för varje dag som går. Han är världens bästa husband!
Kram
Anonym sa…
Finaste klappen!?!?
Har fått många fina klappar under alla år, ingen nämnd o ingen glömd.
Hoppas på vinst för att överraska maken.
Trevlig Lucia

britt-marie

bmjkil@telia.com
Kari sa…
Vi har ikke vært sammen i så mange år, men han overrasket meg stort da jeg på skoj sa at jeg bare ønsket meg diamanter.Fikk verdens nydeligste ring...

Min samboer ønsker seg en Philips hårklipper iår, så håpet er at jeg vinner denne her.

Kari :-)
Anonym sa…
Den finaste julklappen jag fått tror jag var då han bodde i USA en tid (och jag i Sverige). Det var på den tiden man skrev BREV för hand och skickade med posten :) Jag hade klagat på hans handstil och retsamt skickat en liten broschyr som hette "Kråkfötter kan bli skönskrift" med instruktioner om hur man skriver calligrafi. Tillbaka kom senare med posten, min julklapp, en inramad tavla men texten "Matilda från A-Ö" En egenskap för varje bokstav som han tyckte passade in på mig. Mycket fyndigt och smickrande! OCH det var jätte-vackert skrivet! (ops, det blev långt det här...) En av fina julklappar han gett mig...

matilda.malm@gmail.com
Anonym sa…
Min finaste julklapp, om man får räkna "presenter" på juldagen... ;) fick jag och min man när vi blev tilsammans på juldagen 1995!

Kram!

carin@osterskog.se
Karena sa…
I adore the image of the greenhouse. very nice, I would do this if I had the space....maybe a future project!
Linn sa…
Det bästa julklappsminne jag har är för snart två år sedan. När min älskade sambo friade till mig.

Vi låg och sov i sängen och han böjar resa sig upp och jag frågar såklart vart han är på väg, det är ju julafton, då måste man sova länge! Han börjar skratta och ställer sig till slut på knä i kalsongerna och frågar det mest underbara: "Vill du gifta dig med mig?" han sa en massa annat fint efteråt men det hörde jag inte. Det började nämligen snurra i rummet och tåras i ögonen, och när jag tillslut kom ihåg hur man andas och pratar så lyckas jag klämma fram ett JAAAAA! jag kastar mig på honom och vi båda faller pladask på golvet, hah, sen trär han på ringen, som är alldeles underbart vacker jag hade inte kunnat välja en bättre ring själv, och den passar perfekt! Det visade sig att han hade legat med asken under kudden hela natten och inte kunnat sova alls för han var så nervös så han var tvungen att gå upp så jag skulle vakna så han äntligen skulle få fråga.

Det är helt klart de bästa ögonblicket i mitt liv hittills, då insåg jag hur otroligt lyckligt lottad jag är som får spendera resten av mitt liv med han! Därför hoppas jag vinna så jag kan unna han något så fint denna jul på våran 2-åriga förlovningsdag!

Tack för en underbart härlig blogg!

Linn :)
mrs Spruce sa…
glömde såklart att skriva mailadressen så här kommer den just in case :)

famgrahn@telia.com
Fillis sa…
Jag har fått så många fina julklappar av min man genom åren; överraskningsresor, smycken och saker till hemmet. Men en sak som jag verkligen bara avgudar är ett stelt guldarmband som han designat själv med tre briljanter i. Briljanterna kommer från hans mammas gamla ringar. Det har suttit på min arm i 15 år nu och är så vackert, ett fint sätt att bli påmind om honom varje dag. han är värld alla rakapparater i hela världen. ;) Kram

ulrika@monitorshipping.se
JENNIE sa…
Den finaste julklappen jag har fått av min kille är inte den dyraste och inte den finaste egentligen. Utan den som betyder mest för mig.

Julen för 3 år sedan så fick jag ett halsband av honom. Vi kände knappt varandra och blev en aning chockad av att han gav mig en julklapp. Det var en halband med ett litet hjärta på, jätte gulligt. Inget dyrt utan ett ganska billigt men väldigt fint.

I och med detta halsband så visste jag att jag inte enbart fick detta halsband utan jag fick även hans hjärta och det är den finaste julklappen jag någonsin fått. Att få någon annans hjärta är obeskrivligt.

Nu snart 3 år senare så är vi fortfarande tillsammans och har börjat fundera på att flytta ihop till en egen lägenhet då vi båda bor hemma. Han skulle då verkligen behöva en sån rakapparat då han ALDRIG har ägt en sådan och är alldels för lat för att använda rakhyvel. Det slutar med att han ständigt går runt med stubb, vilket inte gillas av mig ;P

Nu håller jag tummarna!

mail: jenniesplace@live.se
Anna sa…
Hallå i stugan!
Jag fyller bara några dagar före doppareda´n så jag får oftast kombinerat... För ett par år sen var vi i Indien denna tid (exakt!!) och en bit från vårat hotell åkte man alltid förbi ett stånd FULLT av kuddfodral, vilket jag älskar! På "min" dag, 16 dec, fick jag ta med mig HUR MÅNGA kuddfodral jag ville..så jag hade 20 stycken i famnen, stolt som en tupp! Det var min mest minnesvärda "klapp" hittills! Ska ju leva 100 år till med honom så jag tror att han kommer pricka rätt fler gånger.
Hej svejs!!
Järnladyn sa…
Hej där!
Önskar jag kunde säga att jag ville önska mig denna fina klapp till mina lilla son som idag den 14/12 fyller 2 år, men jag förstår ju själv att det är lite för tidigt med dessa prylar för denna unga man. Så då är det ju bättre att önska sig den till min far som också fyller år idag. Vilken fullträff va:), gissa om min far var glad när min son föddes på HANS dag! Ja nu kanske det är tänkt som en julklapp, men nu när min far, min sons morfar, fyller år just idag så tyckte jag att det passade så bra.
GOD JUL!
charlotta@elssverige.se
Anonym sa…
Så svårt, den finaste julklappen jag fått av min sambo är nog våran bebis som vi ska få i sommar :)

Kram Lina

jansson.lina@gmail.com
Jag håller med ovanstående skrivare om bästa present. Den finaste presenten jag fått av min älskling är våra tre underbara pojkar samt att han är en suprbra pappa till dem!! De kunde inte ha någon bättre :o)

Kram Magdalena

info@myracollection.se
Anonym sa…
För mig är det nog julafton oftare än en gång om året. Jag är bortskämd med en man som ofta väcker mig med nybakat bröd och nybryggt kaffe. Vad kan bli mer kärleksfullt och romantiskt än de små sakerna i vardagen? Dessutom är han världens bästa pappa till våra två små barn. Men han behöver verkligen en rakapparat och jag hoppas verkligen på Philips Speed :o)

God Jul och Gott Nytt År!
Kram
Karin

karingranath@hotmail.com
Hanna sa…
Jag har fått många fina presenter under våra snart 12 år tillsammans. Men en av de mest minnesvärda är nog en dator som han byggde till mig när jag skulle börja studera! Den tog många kvällar och nätter att bygga ihop och installera samtidigt som han själv tentapluggade.
Jag har flera män i mitt liv. Min man, min pappa och min son. Min son har blivit 16 år och är nu både min lilla pojke och mannen jag älskar.
Det finaste jag fått någon gång var när han gjorde sin första smällkaramell på dagis och slog in den så fint, så fint. På smällkaramellen som var i rött och vitt så hade han klistrat änglar men också ritat ett hjärta där han skrivit Fabbe och mamma.

Härom dagen när jag kramade min lilla man så kände jag en ny strävhet på hans kind.

Jag skulle så gärna vilja överraska honom, inte inför andra, men lite i smyg med den fina vinsten. Min lilla man är så mjuk och len inuti även om utsidan blivit lite sträv.

Den finaste lilla mannen som finns!

Ha en jättefin dag!
Lisa

Och du: vilken underbar blogg du har!
-o- sa…
Min pojkvän är från England och första året vi var tillsammans bodde han fortfarande kvar där. Första julen, som spenderades i ett pittoreskt korsvirkeshus från 1600-talet i Sandwich, fick jag en halsduk som han hade stickat alldeles själv. Jag blev så otroligt rörd, för de finaste klapparna är de som det ligger mycket tanke och kärlek i!
Erika sa…
Den finaste julklapp jag fått av min sambo var nog den jag fick förra julen. Vi bodde i hans hemstad men han visste att jag saknade min familj och gärna hade bott närmre dem, speciellt som vi precis hade fått barn. Så han sökte ett jobb i min hemstad istället och gick på anställningsintervju dagen innan julafton. Han fick jobbet och nu har vi bott här i snart ett år! Att han på eget bevåg ordnade så att vi fick flytta till min hemstad 80 mil bort från hans vänner och familj, det är kärlek!
Sabine sa…
Min finaste julklapp jag någonsin fått är av min älskade make, det var pengar så jag kunde köpa mih en ny förlovningsring då jag tappat min gamla.
Rakapparaten ska jag ge min 15 åriga son i julklapp, så han slipper "plocka" mustachen med pinsett.
Hoppas på turen att just jag vinner.
rydstrom.sovde@swipnet.se
DRÖMHUSET sa…
Den finaste julklappen med värme och kärleksfull omtanke, fick jag av min man när vi precis flyttat in vårt hus och inte riktigt fått upp värmen i det än. Jag frös som bara attan ska jag tillägga! Vi hade bestämt att inte köpa några julklappar till varann, utan lägga allt krut på renovering. Men på julaftons morgon låg där ett stort paket, med ett gosigt duntäcke för extremt frusna människor i :-)
Han visste precis vad jag behövde just då *ler*
Önskar jag kan få ge tillbaks en lika behövlig present, då hans rakapparat sjunger på sista versen och jag gillar ju när han är len och mjuuuk :-)

Kram Sofie
DRÖMHUSET sa…
Glömde mailadressen :-)
drommhuset@hotmail.com

Populära inlägg