tisdag 24 februari 2009

godmorgon


källa: okänd
Godmorgon alla läsare! den här bilden känns väldigt somrig och riktigt härlig. Här strålar solen och det ligger ett tjockt vintervitt täcke över mark och sten. xx

9 kommentarer:

AnnaKarin sa...

Visst är vädret över Stockholm bedårande just nu! Äntligen lite snö!

Lyst på livet sa...

Herlig!
Skulle helt klart taklet å våkne der gitt :-)
Ha en fin dag!

Casa Loda sa...

God morgon!
Vilken härlig bild du visar! Här nere på västkusten har vi också strålande sol, men inte mycket snö kvar. Ha en bra dag!
Annika

Anonym sa...

Godmorgon! Vilken underbar bild, visst längtar man nu till varma tidiga sommarmornar... Här i Norrköpingstrakten har solen ännu inte brutit fram men det ser lovande ut... Njuter av dina vackra bilder här på bloggen mest varje dag, ja alltsedan starten tror jag, men det var länge sedan jag skrev nån kommentar. Ha en fin tisdag, kanske med en smarrig semla..? Marie på Änglagård

Att ha det gott sa...

Det där ser verkligen fint ut

Maria i Lilla villa vita sa...

Det är verkligen en underbar bild du har funnit. Ser verkligen fram emot våren som kommer... Man blir lite gladare för var dag som kommer och för de där extra ljusa minuterna vi får varje dag.

Kram Maria i Lilla villa vita

Adriana sa...

Morgon vän ... Jag älskar utseendet!
Kyssar

Ankan sa...

Hej !

Underbar bild ! Det är fint med all snö också, men jag längtar nog ändå efter våren.

Kram

Jag, Mamman sa...

Tänk att få glänta på sovrumsdörren ut mot en dagggläsande trädgård en alldeles för tidig sommarmorgon då solen nyss börjat sin dag. Barfota i tystnaden få tassa över nyklippt gräs och le mot livet.
Om jag blundar hör jag fåglarna.

Kram =)