fredag 28 september 2007

Magiskt inköp


Min käresta har hittat det här fantastiska skåpet. Ett gammalt gammalt medicin skåp. Vi har inte riktigt bestämt vart det ska få bo ännu..
My boyfriend just found this fantstic locker! I am soooo happy. Love it.

15 kommentarer:

Elzste sa...

Vad härligt!! Och vad bygget går framåt. Det är så roligt att följa för en som bor i ett hus från -56. Inget nybyggt här inte *s*.
Ha en bra helg.
Kram Elzie

sofia sa...

Men åååååååh.. nu blev jag sjuk.. såååå fint!!

moderncountry sa...

OJ, marmor og massivt tregulv, dette høres kjempeflott ut! Ja, og ikke minst eksklusivt ut :) Det liker vi. Du, hvordan ligger prisene på fliser og tregulv i Sverige?I Norge er fliser så utrolig dyrt så vi lurer på om vi ikke senere skulle dra og hente dette her i Nederland. Ja, ikke bare det, men kjøkkeninnredning og kraner til bad i tillegg. Ja, kraner er dyrt det! Her også forresten, men en smule billigere enn i Norge. Ikke for det, hva er ikke dyrt i Norge?
Jeg følger med! Åja, flott gammelt skap! Aina

Anonym sa...

Så fint det ser ut til å bli :o)
Massivt tregulv er veldig fint,har det selv i gang og kjøkken - stua skal få det etterhvert, må spare litt først.. Vi er veldig førnøyd med det og det kommer sikkert dere til også.

Det medisinskapet er utrolig flott, så "flink" kjæreste du har!! :O)
Hilsener fra Therese

Terese sa...

Å riktigt sött!

marie sa...

Men himmel såå fin, nu blev jag som Sofia sjuk, avundsjuk! Guud så fint och vilken lycka när mannen kommer hem med ett sånt fynd! Trevlig helg! Kram

bagateller.se sa...

oj, det var riktigt coolt!! Supernajs! Ett drömfynd! /Terese

marie sa...

En fråga, hur får du in sidelement på bägge sidor? Marie

Engsroom sa...

Det var verkligen häftigt!!
Blir avundsjuk, har du någon medicin mot det!
Trevlig helg!
Ella

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

Wow vilket fynd :) tänk att gammalt och slitet är så vackert!
Trevlig helg på dig
Magdalena

Marie sa...

Nu blev jag verkligen avundsjuk! Vill också ha!!!

Trevlig helg. Kram Marie

Randi sa...

Vilket läckert skåp!
Och vilket spännande projekt ni har. Super-läckert!

Mia sa...

Men ååå, nu blir jag jättesotis, vad vackert!! kram

Guldkant På Livet sa...

Men vilket himla snyggt medicinskåp, så läckert, hur fasen fann han det, grattis till fyndet! Jag ser att husbygget tar sig, fortsatt lycka till och trevlig helg! Mari.

Dreamhouse sa...

alla: haha.. vad söta ni är och så härliga hälsningar ni skriver!! kram till er!! så glad att ni följer med, kan inte nog betona det!!

aina: ja det beror på lite men vi kollar hos torkat trägolv, gå in och kika. samt hos baseco trägolv! det är inte så dyrt med obehandlat, men du kan sjäklvart hitta hur dyrt som helst även här. Ja visst e det galet dyrt allt!!! massa kram söta raris

marie: jag har letat efter en ny mall som jag laddat ner som gjort om i html. var lite krångligt och tog sin tid men gick ändå! lycka till! tror du kan gå in på den länken på vänster sida längst ner i spalten. lycka till!!