Höststädning


Nu har jag städat och möblerat om lite här, är inte riktigt klar men hoppas ni gillar. Blev inspirerad av ljuvliga bloggen lantliv i stan, tack för hjälpen! Bilden är från danska Tine K vars butik jag besökte i somras. Fick bl a med mig den här fantastiska höga silverljusstaken från day, den är grymt ståtlig. Gillar massor.

Kommentarer

Anonym sa…
Blev ju jättefint! Läser din blogg nästan varje dag, blir så inspirerad! Den är så snygg!
Anonym sa…
hej camilla,
har foljt din blogg ett tag nu- den ar inspirerande.
Undrar bara( och dt ar dt nog manga som gor). Vad arbetar du med igentligen? jag hoppas innerligt att du jobbar med inredning- annars far du nog ta och byta jobb:)
mvh
M
Anonym sa…
Hej Camilla,

Jag tycker att Du har en mycket bra smak vad göller inredning. Jag har inte känt till Day-Home collection så även jag har blivit såld på deras heminredning. Jag har även köpt Nordliv där Tine K visar sitt hem. Jag är så sugen på hur du tänker möblera i Ert nya hem. Jag väntar.

Kram Bodil
Mrs M sa…
Spännande med nytt utseende på bloggen, stylish som vanligt ;)! Nu ångrar jag så himla mycket att jag inte köpte en stor silverskål från DAY på rea, jag väntade för länge och nu är den borta *buähäh*...
Vad söt Frasse var, ser gosig och busig ut!
Anonym sa…
Mmm, jag håller med dig. Jag har också sneglat på de fina ljusstakarna men ännu ej kommit till skott. Tänkte jag skulle ha ett gäng liknande ljusstakar i sovrummet när vi renoverat det.
Signes Vind sa…
Så fint det har blivit på bloggen. Smart med två spalter på sidorna - vågar jag fråga om du HTML:at själv, för det finns väl ingen sådan färdig mall.
Du är så duktig med allt så man får riktigt kramp;-)
Brunkullan sa…
Har länge funderat på vad jag vill ha för accent färg i vardagsrummet hemma i radhuset i höst.
Och ser nu att lila är inte så dumt. Eller auburgine (stavas?) färgat...
Snyggt till silver också. Verkligen vackert!!

Tack för tipsen:-)

Susanne
dreamhouse sa…
skrivlust: tack rara du! vad glad jag blir att du kikar in här och gillar! ha en mysig helg!

minna: haha.. vad snäll du är.. just nu jobbar jag med inköp/marknadsföring men jag har planer på något större där väl inredning spelar in! hoppas få återkomma inom snart framtid för att berätta mer! tack rara du!! kram

bodil: vad jag blir glad.. så härligt att kunna inspirera! kul att du köpt boken, visst är den underbar?! jag lovar, bilder kommer! massa kram


mia: va bra!

mimmi: ja visst e day underbart! ibland ångrar man innerligt när man inte gör slag i saken direkt.. men dyker säkerligen upp fler tillfällen. ja visst e han gosig, han är som en hund! världens bästa! kram!

bodil: ja låter snyggt!!

signes vind: ja visst e det smart! jag har hållt på och fixat och trixat massor men hittade en ny template som jag ladde ner, sen var jag tvungen att ändra i html koderna för att finslipa avstånden etc. men sitter man ett tag så är det inte så svårt. om du ser i min blogg, på vänstra spalten längs ner så hittar du länken där du kan ladda ner mallen. 3 column minima. Lycka till!!

brunkullan: ja det blir väldigt stylish och flott ihop, just de färgerna! gillar massor! kul att du fick lite inspiration! ha en mysig helg nu! kram
Anonym sa…
C'est très joli, j'aime beaucoup ces couleurs!!!
Elin sa…
Hej! Gillar verkligen din blogg och undrar om det är ok att jag länkar till den från min blogg? Måste rusa, sonen kallar!
kram e
dreamhouse sa…
elin: jamen va kul!! det får du gärna göra! ha en skön helg!xx
Vilken härlig blogg du har!
Jättemysig, härliga bilder och kul att läsa!

Välkommen på en titt hos mig om du har en minut över:
http://
vitavillavila.blogspot.com

Trevlig helg!
Kram Jes

Populära inlägg